Ca de fiecare dată când avem parte de un weekend prelungit, în Capitală nu mai e ţipenie de om! Atât de gol e Bucureştiul încât tramvaiele au circulat nestingherite, în mai bine de 24 de ore nefiind semnalat niciun incident de ciocnire, buşire, şifonare sau tamponare între acestea şi cocalarii cu BMW-uri.

bucuresti_pustiu_minivacanta2.jpg "Într-o zi normală, între Sfântu Gheorghe şi Pipera trec cu tramvaiul prin vreo 20 de BMW-uri de toate formele şi culorile, de la bătrânul BMW pisicuţă până la cel mai barosan X7", spune Gicu, vatman pe linia 16. "Azi, nimic, nici măcar o troacă de BMW M5 cu numere de Bulgaria."

"Probabil la ora asta toate BMW-urile se buşesc între ele, voioase, pe Valea Prahovei, iar pe noi ne-au uitat", suspină un alt angajat STB.

"Eu am ţinut legătura cu gherţoiul meu preferat. M-a înjurat sănătos, apoi mi-a promis că îmi trimite o vedere din Poiană şi că îşi păstrează o aripă neîndoită special pentru mine", adaugă un vatman.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Saturday, 25.01.2020 11:59 Monden

National Cinematografic