Bucureştiul, complet gol! La metrou s-a auzit: “Ştie cineva să conducă drăcia asta?”

Pentru că lumea a plecat să stea tot weekendul în trafic între Bușteni și Predeal, Bucureștiul e atât de pustiu, că un bucureștean rămas în oraș a fost nevoit să conducă singur metroul.

Victor T povestește că a sărit peste turnicheţi şi din reflex a luat-o la fugă, dar n-a venit nimeni după el. În staţie era un metrou complet gol, în care a stat 20 de minute, dar tot nu pleca. A căutat pe cineva cu permis de metrou, dar nu era nimeni. Până la urmă s-a dus în cabină, l-a pornit și a plecat cu el.

”Am fost impresionat de viteza pe care o prinde. Are demaraj bun de tot, dar nu prea stă pe curbe. Am făcut o cursă cu un prieten între Victoriei și Tineretului. El era la suprafață cu mașina, eu cu metroul. El a stat la semafoare, dar și eu a trebuit să opresc în stații, că erau câțiva oameni care voiau să urce și am zis să nu fiu nesimțit. După asta am ajutat un cetățean să se mute. A intrat toată mobila într-un vagon. L-am dus din Militari până în Berceni. A fost greu să schimb liniile la Unirii, a trebuit să dau cu spatele, dar m-am descurcat”, spune Victor.

Bucureșteanul spune că a oprit la Gorjului ca să se ducă să-și ia țigări și a lăsat metroul parcat în stație, dar când s-a întors nu l-a mai găsit: ”Probabil l-a luat alt cetățean care se grăbea”, spune Victor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
23 mai 2015 09:05

Alte articole

Vezi mai mult