De când a ajuns primăriță, Gabi Firea are o singură mare realizare: a făcut Bucureștiul să arate ca un cur, stârnind dorințe în rândul comunității gay. Un studiu recent tocmai asta a scos la iveală, că Bucureștiul a devenit destinația numărul 1 pentru homosexualii de pe întreg mapamondul.

firea_primar_bucuresti_oras_dezastru.jpg ”Toți au auzit că Bucureștiul arată ca un cur și acum vor să-l viziteze”, spune un important operator turistic. ”Mai ales acum, de când cu decorațiile de Paști ale lui Firea, când similitudinile cu un cur ale Bucureștiului sunt mai mari decât oricând. Probabil Firea o să piardă voturile «Coaliției pentru familie», dar cu siguranță va fi populară printre homosexualii planetei.”

Se pare însă că nu doar homosexualii au porniri sexuale când vine vorba de București. Un alt studiu a arătat că și bucureștenii heterosexuali spun că orașul arată ca un cur și că le vine să-și bage p*la în el. ”După ce-și termină Firea mandatul, e posibil însă să nu mai aibe în ce să-și bage p*la, că nu va mai rămâne mare lucru din el”, avertizează autorii studiului.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 10.04.2017 10:16 Monden

National Cinematografic