Bucureștiul, destinația preferată a homosexualilor de pe întreg globul: ”Arată ca un cur!”

De când a ajuns primăriță, Gabi Firea are o singură mare realizare: a făcut Bucureștiul să arate ca un cur, stârnind dorințe în rândul comunității gay. Un studiu recent tocmai asta a scos la iveală, că Bucureștiul a devenit destinația numărul 1 pentru homosexualii de pe întreg mapamondul.

”Toți au auzit că Bucureștiul arată ca un cur și acum vor să-l viziteze”, spune un important operator turistic. ”Mai ales acum, de când cu decorațiile de Paști ale lui Firea, când similitudinile cu un cur ale Bucureștiului sunt mai mari decât oricând. Probabil Firea o să piardă voturile «Coaliției pentru familie», dar cu siguranță va fi populară printre homosexualii planetei.”

Se pare însă că nu doar homosexualii au porniri sexuale când vine vorba de București. Un alt studiu a arătat că și bucureștenii heterosexuali spun că orașul arată ca un cur și că le vine să-și bage p*la în el. ”După ce-și termină Firea mandatul, e posibil însă să nu mai aibe în ce să-și bage p*la, că nu va mai rămâne mare lucru din el”, avertizează autorii studiului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
10 aprilie 2017 08:04
Citește mai mult despre: Bucuresti Firea homosexual turism

Alte articole

Vezi mai mult