Bucureştiul, năpădit de şobolani! Toate pisicile sunt în studiouri foto, fac poze pentru Facebook

Problema şobolanilor din Capitală a scăpat de sub control, dar nu e exclusiv vina administraţiei Firea! Potrivit unui studiu, 74% dintre pisici refuză să mai stea pe străzi şi îşi petrec timpul în studiouri foto, pozând pentru reţele sociale de succes precum Facebook sau Instagram.

„Când aţi văzut ultima oară o pisică vânând rozătoare în spatele blocului? Cred şi eu că demult! Majoritatea pisicilor preferă să apară în poze pentru like-uri. Sigur că pare degradant pentru un prădător de top, dar stai la căldură şi primeşti conserve”, spune Decebal Popescu, expert în feline. „Singurele care mai umblă după şoareci prin văgăuni sunt pisicile foarte urâte, dar şi pentru alea a început să apară o nişă în social media.”

„Riscăm să ne confruntăm cu aceeaşi problemă ca facultăţile de jurnalism, unde jumătate din absolvente refuză să mai împartă mostre de crenvurşti în hipermarketuri şi se angajează în videochat”, a adăugat Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
19 octombrie 2017 10:10

Alte articole

Vezi mai mult