Bucurie în familia Slav! Bianca Drăguşanu a născut o păpuşă Barbie perfect sănătoasă

De azi, familia Slav are un nou membru, după ce Bianca a dat naştere în această dimineaţă unei păpuşi Barbie, perfect sănătoasă. „Am născut o păpuşă de nota 10! E cea mai cuminte de aici, singura care nu plânge. Sunt doar puţin îngrijorată că încă nu am cu ce să o alăptez, dar medicii mi-au spus că e ceva normal în astfel de cazuri”, a povestit Bianca pe Facebook.

Apropiaţii celor doi spun că Bianca a rămas însărcinată mai mult din întâmplare. „Pentru că Victor nu i-a acordat atenţie într-o seară, Bianca a înghiţit o păpuşă Barbie în miniatură care, odată ajunsă în uterul ei, a început să ia proporţii. Nouă luni mai târziu, Bianca a intrat în travaliu, iar rezultatul îl cunoaşteţi cu toţii”, a povestit confidenta Biancăi.

Victor a fost mandat de Bianca să găsească naş pentru fetiţă, la raioanele de păpuşi din mall-uri. „Îl vreau pe cel mai frumos Ken pe care-l găseşti. Să nu te uiţi la bani!”, i-a transmis Bianca lui Victor Slav. În paralel, cei doi negociază deja cu mai multe televiziuni, pentru a transmite, în schimbul unei importante sume de bani, botezul păpuşii Barbie.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
29 octombrie 2013 08:10

Alte articole

Vezi mai mult