Bulai s-a dus călare în Parlament, să nu mai ajungă Simion să-l tragă de urechi

Apariție maiestuoasă azi în Parlamentul României. Deputatul Iulian Bulai s-a dus la ședința de plen călare pe un frumos bidiviu, pentru că Bulai s-a săturat să-l mai tragă George Simion de urechi. Chiar și așa, Bulai a trrebuit să se ridice în scări, pentru că Simion se urcase pe un birou și încerca din nou să-l urecheze pe nătângul userist.

Bulai l-a reclamat pe Simion pentru urechiat și l-a acuzat că i-a furat din pupitrul de parlamentar Jurnalul unui Puști volumul 8, la care ținea în mod deosebit. Ca să se răzbune că l-a urechiat, Bulai a zgâriat cu cheia mașina lui Simion, scriindu-i pe capotă ”Gayorge”, spre furia lui Simion.

”Acest Birlic ecvestru și-o cere insistent. O să-l reclam că vine cu calul în Parlament, pentru că asta înseamnă ținută neregulamentară!”, acuză Simion la rândul lui. Bulai se dezvinovățește însă, spunând că chiar dacă era în slip își pusese și o cravată, conform regulamentului.

Nici colegii lui Bulai nu sunt încântați că a venit călare pe cal. O colegă se plânge că Bulai a țesălat calul peste proiectul ei de lege și că s-ar fi bălegat pe portretul lui Cioloș din biroul grupului.

Scris de Ionut
29 martie 2022 13:40
Citește mai mult despre: Bulai cal Simion urechi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult