Bunicuța care își postează rețetele de drob pe OnlyFans a făcut 1 milion de euro

E drept că România se face de rușine pe rețeaua OnlyFans cu contul lui Mihai Trăistariu, dar iată că avem și motive de mândrie: de azi avem prima persoană din România care a devenit milionară în euro doar cu banii adunați pe OnlyFans.

Este vorba de o bunicuță din Bihor, care face furori cu rețetele sale de drob pe OnlyFans. Deși abonamentul lunar la contul privat al bunicuței este 100 de euro, ea a strâns într-un timp record cei 10.000 de fani care îi asigură 1 milion de euro în fiecare lună. Veniturile bunicuței e posibil să fie chiar mai mari decât atât, ea fiind bănuită că s-ar afla și-n spatele conturilor cu rețete de salată de boeuf și zacuscă de pe OnlyFans.

Cei care o urmăresc pe bunicuță pe OnlyFans spun că suma de 100 de euro lunar este mică în comparație cu ceea ce primesc la schimb. „Unde altundeva credeți că veți găsi rețeta de drob cu pălincă? Vă spun eu, nicăieri în internet nu există așa ceva. Doar privilegiații care o urmărim pe bunicuță pe OnlyFans știm de ea“, spune un împătimit al drobului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 aprilie 2021 18:34
Citește mai mult despre: drob

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult