Burger King revine în România ca să închidă restaurantul din aeroport, de care uitase

Cine ar fi crezut că Burger King se va întoarce în România? E adevărat că are un motiv perfect valabil: lanţul american de fast-food revine în ţară ca să închidă filiala din aeroportul Otopeni, pe care şi-a dat seama că o uitase deschisă în urmă cu şapte ani.

„Stăteam într-o zi prin casă, gândindu-mă ce decizie bună am luat să plec din România, şi la un moment dat m-a străfulgerat: auzi, da’ sigur am închis tot ce aveam pe acolo?”, mărturiseşte Dick Grillman, proprietarul Burger King. „Când verific, să-mi pice faţa: uitasem ditamai restaurantul în aeroport, chiar la plecări!”

„Probabil că ne-a picat din valiză când treceam cu el pe la detectorul de metale, şi vreun român aflat în trecere l-a deschis”, explică şeful Burger King. „Oricum, venim să-l închidem şi să-l luăm, şi încă o dată, ne cerem scuze. Încercăm să ne ţinem mereu de cuvânt când anunţăm că plecăm de undeva.”

Reprezentanţii Burger King vor reveni astăzi în România, iar imediat după închiderea restaurantului din aeroport vor face un tur al mallurilor bucureştene pentru a se asigura că n-au mai uitat ceva înainte să plece definitiv.

Scris de Vasile
26 septembrie 2019 13:09
Citește mai mult despre: burger

Alte articole

Vezi mai mult