Burger King se întoarce în România, confirmă Principesa Burgăreta

Veşti bune pentru cei care încă mai cred în monarhie! După numeroşi ani de exil, celebrul Burger King se întoarce definitiv în România. Anunţul e cât se poate de oficial, fiind făcut chiar aseară de către principesa Burgăreta.

„Burger King a încercat să vină în ţară încă din ’90, dar regimul Iliescu nu l-a lăsat. Pe urmă s-a întors, dar a fost alungat din nou de către Iliescu aşa că a rămas în aeroport, aşteptând momentul oportun”, a explicat custodele chiftelei.

„Au fost momente grele pentru dinastie, am asistat inclusiv la excluderea de la succesiune a principelui Burgălae, dar iată că Burger King e încă al 2-lea lanţ de fast food din lume”, adaugă principesa Burgăreta.

La balul organizat în cinstea sosirii lui Burger King vor participa membrii altor case regale, ca fostul rege al Burgariei, Simeon de Saxa-Coburger, dar şi oameni de cultură precum regizorul Silviu Burgărete sau eseistul Andrei Pleşkaviţu.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Vasile
17 decembrie 2018 08:12

Alte articole

Vezi mai mult