Burta de bere va fi tratată ca un copil pe Facebook! Toată lumea va trebui să spună că e drăgălașă

Dacă te-ai săturat ca lumea să se uite fără pic de admirație la superba ta burtă de bere, avem o veste excelentă pentru tine: regulamentul Facebook a fost schimbat și, de aici înainte, absolut toate pozele cu burtă de bere postate pe pagina ta vor trebui să primească comentarii de bine, similare cu cele primite de pozele cu copii.

”O decizie perfect normală”, spune reputatul bărbat Decebal Popescu. ”Vreau și eu, când pun o poză cu burta pe Facebook, să îmi comenteze toate tipele cu «vaaai, ce scumpică!», «să fie iubită, e atât de drăgălașă!» sau «ce superbă e, îmi vine să o pup». La fel cum la poza unui copil, indiferent dacă e frumos sau urât, toată lumea vorbește în astfel de termeni elogioși, așa e normal să se comenteze și la pozele cu burți!”

Odată rezolvată problema burților pe Facebook, visul următor al bărbaților este să trăiască momentul ăla în care merg cu burta în parc și vor fi abordați de o tipă sexy cu decolteu generos, care-i va întreba ”Vai, ce scumpă e! E a ta?”. După care, fără să aștepte vreun răspuns, tipa – sexy și cu decolteu generos, după cum s-a precizat anterior – va începe să o mângâie și să se joace cu ea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 martie 2016 07:03
Citește mai mult despre: bere burta facebook

Alte articole

Vezi mai mult