Busuiocul contrafăcut face victime! Zeci de tinere, la spital după ce l-au visat pe Viorel Lis

Noaptea sfântului Andrei nu a fost una uşoară pentru serviciile de ambulanţă, zeci de tinere acuzând stări puternice de greaţă după ce le-a apărut în vis fostul primar Viorel Lis. Potrivit medicilor, simptomele au apărut după ce fetele şi-au pus sub perne busuioc contrafăcut, achiziţionat de la vânzătorii ambulanţi la un preţ mult mai mic decât al busuiocului autentic.

“Multe tinere se gândesc că fac o economie cumpărând pe sub mână busuioc fără timbru şi acte de provenienţă”, explică Decebal Popescu, botanist în cadrul OPC. “Ele nu se gândesc că aşa-zisul ‘busuioc’ chinezesc sau turcesc poate fi orice plantă, de la pătrunjel la ciumăfaie. Nu este supus niciunui control, nu oferă nicio garanţie. În cel mai bun caz, în loc să-ţi visezi ursitul, nu visezi nimic, dar pot exista reacţii adverse grave, când tinerele au vise cu Ţociu, Ciorbea sau chiar Viorel Lis.”

“Fetele care l-au visat în această noapte pe fostul primar sunt acum în afara oricărui pericol. Au scăpat cu un Metoclopramid şi odihnă la pat”, declară medicii. “Dar nu trebuie să uităm niciodată cazul tragic când, după o supradoză de busuioc fals, o tânără a fost măritată cu Lis timp de aproape doi ani.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
30 noiembrie 2012 08:11

Alte articole

Vezi mai mult