Panică la redacția Radio Zu în această dimineață după ce vedetele postului, Buzdugan și Morar, au rostit o glumă pe post despre profetul Mahomed. În stilul obișnuit, cei doi au spus că ideea le aparține, deși o furaseră ca de obicei de pe un site francez de satiră.

buzdugan_morar_black_friday.jpg

„Hai, dragă Buzdu, să-ți spun la ce m-am gândit azi-noapte, când eram pe internet”, a început Mihai Morar cu puțin timp înainte să se audă o pocnitură în cabina de sunet. Mai multe focuri de armă s-au tras în direcția celor doi dar, ca prin minune, nu s-a înregistrat nici o victimă.

„Atacatorul nu a calculat foarte bine traiectoria și i-a împușcat în obraz, cea mai groasă parte a corpului la ei. Au scăpat doar cu câteva zgârieturi”, a spus medicul ambulanței chemate la fața locului. Poliția nu a deschis o anchetă dar l-a trimis pe Mircea Badea la încălzire. „Zicea el că-i omoară, că-i face praf, le-o dă la sparring și am zis că e păcat să-i spunem că nu poate câștiga în fața unuia mai prost ca el”, a declarat un ofițer de poliție. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 08.01.2015 14:28 Monden

National Cinematografic