Buzdu și Morar, victimele unui atentat după ce au furat o glumă despre Mahomed și au zis că e a lor

Panică la redacția Radio Zu în această dimineață după ce vedetele postului, Buzdugan și Morar, au rostit o glumă pe post despre profetul Mahomed. În stilul obișnuit, cei doi au spus că ideea le aparține, deși o furaseră ca de obicei de pe un site francez de satiră.

„Hai, dragă Buzdu, să-ți spun la ce m-am gândit azi-noapte, când eram pe internet”, a început Mihai Morar cu puțin timp înainte să se audă o pocnitură în cabina de sunet. Mai multe focuri de armă s-au tras în direcția celor doi dar, ca prin minune, nu s-a înregistrat nici o victimă.

„Atacatorul nu a calculat foarte bine traiectoria și i-a împușcat în obraz, cea mai groasă parte a corpului la ei. Au scăpat doar cu câteva zgârieturi”, a spus medicul ambulanței chemate la fața locului. Poliția nu a deschis o anchetă dar l-a trimis pe Mircea Badea la încălzire. „Zicea el că-i omoară, că-i face praf, le-o dă la sparring și am zis că e păcat să-i spunem că nu poate câștiga în fața unuia mai prost ca el”, a declarat un ofițer de poliție.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Eftimie
8 ianuarie 2015 12:01

Alte articole

Vezi mai mult