Buzdugan şi Morar, prinşi la furat de glume în Italia

Imaginea şi aşa negativă a românilor în Italia a mai primit o lovitură: Daniel Buzdugan şi Mihai Morar au fost identificaţi drept capii unei reţele de hoţi care furau glume de pe site-urile de umor din Italia. Poliţia a deschis ancheta după ce mai multe astfel de site-uri s-au plâns că le-au fost furate glumele de către persoane necunoscute.

Glumele furate ajungeau în România, unde li se falsificau actele de provenienţă şi erau folosite în emisiunea radio a lui Buzdugan şi Morar. Fără pic de jenă, cei doi infractori media prezentau glumele ca fiind ale lor.

Munca anchetatorilor se anunţă anevoioasă. „Din probele de la dosar reiese că cei doi fac asta de foarte mulţi ani. Practic, vom fi nevoiţi să ascultăm toate emisiunile lor din ultimii ani. Avem datoria morală să recuperăm toate glumele furate de Morar şi Buzdugan”, ne-a spus un anchetator.

Obligaţi să renunțe la vechile obiceiuri, cel mai probabil Buzdugan şi Morar vor încerca să recicleze glumele vechi. Astfel, în curând vor începe să umble printre blocuri și să urle cât îi ţin plămânii „Glume vechi loooooooooooooom”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
1 august 2011 06:15

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult