Captură imensă de droguri într-un sat din Buzău! Potrivit poliţiştilor, Gigi F., un gospodar de 42 de ani, însămânţase cu canabis o suprafaţă de peste un hectar, atât pentru consum propriu, cât şi în scopul desfacerii pe înfloritoarea piaţă neagră din judeţ.

Din fericire, plantaţia ilegală a rastafarianului de Buzău nu a scăpat vigilenţei vecinilor, cărora li s-a părut foarte suspect că cineva munceşte pământul la ei în sat.

marijuanabuzau.jpg
“Era un om liniştit, beţiv şi scandalagiu, dar în ultimele săptămâni parcă se transformase. Îl vedeam mereu mergând la câmp, dădea la sapă, avea bătături în palmă şi era chiar un pic ars de soare pe la ceafă. Ceva e putred! Nimeni nu umblă cu matrapazlâcuri de-astea pe-aici”, spune un consătean preocupat, care a şi alertat poliţia de câteva ori privind comportamentul dubios al lui Gigi F.

Fiind la prima abatere, Gigi F. ar putea scăpa cu un avertisment dacă promite că nu mai cultivă toate trăsnăile şi se întoarce la birtul din sat pentru o serie de şedinţe de consiliere psihologică.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 05.02.2018 04:03 Monden

National Cinematografic