Buzoian prins cultivând marijuana! A fost turnat de vecini, cărora li s-a părut suspect că cultiva ceva

Captură imensă de droguri într-un sat din Buzău! Potrivit poliţiştilor, Gigi F., un gospodar de 42 de ani, însămânţase cu canabis o suprafaţă de peste un hectar, atât pentru consum propriu, cât şi în scopul desfacerii pe înfloritoarea piaţă neagră din judeţ.

Din fericire, plantaţia ilegală a rastafarianului de Buzău nu a scăpat vigilenţei vecinilor, cărora li s-a părut foarte suspect că cineva munceşte pământul la ei în sat.

“Era un om liniştit, beţiv şi scandalagiu, dar în ultimele săptămâni parcă se transformase. Îl vedeam mereu mergând la câmp, dădea la sapă, avea bătături în palmă şi era chiar un pic ars de soare pe la ceafă. Ceva e putred! Nimeni nu umblă cu matrapazlâcuri de-astea pe-aici”, spune un consătean preocupat, care a şi alertat poliţia de câteva ori privind comportamentul dubios al lui Gigi F.

Fiind la prima abatere, Gigi F. ar putea scăpa cu un avertisment dacă promite că nu mai cultivă toate trăsnăile şi se întoarce la birtul din sat pentru o serie de şedinţe de consiliere psihologică.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
5 februarie 2018 02:02

Alte articole

Vezi mai mult