În seara asta la Cerbul de Aur se pregătește ceva cu adevărat hardcore. Inspirați de celebrul DJ Armin van Buren, organizatorii festivalului s-au înțeles cu Grigore Leșe, unul din cântăreții de muzică populară care va concerta în această seară, să mixeze pe muzică până la răsăritul soarelui. 

dj lese mizeaza la cerbul de aur.jpg

„Cu Leșe a fost ușor să ne înțelegem, am făcut și noi ca BOR-ul, i-am adus aminte că grosul banului îl ia tot de la stat și ar face bine să se execute când i se cere ceva. Dl. Leșe a înțeles imediat mesajul și a început să monteze țambalul electronic și platanele de lut pentru spectacol”, a anunțat un reprezentant al TVR. 

Leșe va oferi fanilor adunați în Piața Sfatului un recital complex, cu piese specifice tuturor regiunilor țării, cu invitați speciali care vor face featuring, ca Sava Negrean Brudașcu sau Petrică Mâțu Stoian. Dacă se repară la timp și aparatul de fum, spectatorii vor putea da din cap și pe câteva melodii ale lui Ion Dolănescu, acesta urmând să apară pe scenă în formă de hologramă. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Sunday, 02.09.2018 11:44 Monden

National Cinematografic