Dacă vrem ca artele şi cultura să supravieţuiască, trebuie să luăm uneori măsuri controversate! Conducerea Teatrului Mic din Bucureşti a anunţat recent că va iniţia un rebranding menit să facă instituţia mai atrăgătoare pentru publicul larg.

teatrulcumici.jpg
Pe scurt, Teatrul Mic va fi redenumit Teatrul Cu Mici şi va prepara nu doar piese de teatru, ci şi mici, calitatea I, vită-oaie, folosind carne produsă la Popeşti-Leordeni de un dramaturg autohton.

"Aţi văzut ce coadă e la Obor la prânz? Bate orice premieră de la TNB. Spre aşa ceva ar trebui să tindem şi noi. Intră omul, comandă micii, şi până sunt gata vede nişte Cehov", a declarat directorul proaspătului Teatru cu Mici, Relu Cocean.

În replică, directorul Teatrului Foarte Mic a anunţat că explorează şi el conceptul de Teatru Foarte Cu Mici.

Scris de Vasile | Tuesday, 09.04.2019 14:12 Monden

National Cinematografic