Îmbulzeala de la moaştele Sf. Dumitru din Bucureşti ar putea fi şi mai mare anul acesta, după ce Patriarhia a decis să bage o banană între picioarele sfântului. Sunt vizate tinerele adolescente, care pot îmbina pasiunea pentru fructe exotice cu fiorul religios. O nouă mişcare de marketing importantă a fost să se dea voie cu orice ţinută, pentru ca tinerele să poată să-şi facă selfiuri cu banana între sâni.moaste_cu_banana.jpg

“Am văzut fetele în genunchi cu gura pe banană la balul bobocilor şi am realizat că asta ne dorim şi noi. Cât mai multe femei în genunchi la moaşte. Banana este sfinţită şi spre deosebire de icoane, care doar se pupă, banana poate fi şi suptă sau linsă, deci enoriaşul are opţiuni mai largi”, explică Patriarhul Daniel.

Anul acesta, Biserica arată o deschidere mare faţă de persoanele cu sexualitate alternativă, pentru că şi bărbaţii pot atinge banana, cu condiţia să facă o donaţie substanţială înainte: "Bărbaţii oricum cunosc mai bine banana, ştiu cum trebuie atinsă pentru o finalitate care te apropie de Dumnezeu", spun preoţii.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 26.10.2017 16:59 Monden

National Cinematografic