Cine a spus că preoţimea nu face educaţie? După ce sondajele au arătat că mulţi români nu vor să participe la referendumul din octombrie pur şi simplu fiindcă nu ştiu ce e acela un homosexual, Biserica s-a mobilizat şi a trimis mii de oameni în teritoriu ca să-i instruiască pe cetăţeni.

unfeldeunguri.jpg
"Mulţi dintre voi m-au întrebat ce sunt homosexualii. E simplu, sunt un fel de unguri. Exact, nişte unguri mai mari", a declarat într-o emisiune la Trinitas TV Onufrie Rîuleţ, preot din Tecuci.

"Mă gândeam să nu mă duc, că habar n-aveam ce-i ăla homosexual. Mare greşeală era să fac! Auzi tu, să-i lăsăm să se însoare, cât tupeu pe nenorociţii de unguri", a declarat Alionte Cornescu, sătean din localitatea Sfârcu, Ialomiţa.

În urma campaniei, cele mai noi prognoze estimează un grad de prezenţă de 92%, anunţă agenţia de sondare a opiniei publice IRSPLM. Pentru eficienţă, legislativul ia în calcul organizarea referendumului într-un interval de trei ore.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 20.09.2018 15:07 Monden

National Cinematografic