Cine a spus că preoţimea nu face educaţie? După ce sondajele au arătat că mulţi români nu vor să participe la referendumul din octombrie pur şi simplu fiindcă nu ştiu ce e acela un homosexual, Biserica s-a mobilizat şi a trimis mii de oameni în teritoriu ca să-i instruiască pe cetăţeni.

unfeldeunguri.jpg
"Mulţi dintre voi m-au întrebat ce sunt homosexualii. E simplu, sunt un fel de unguri. Exact, nişte unguri mai mari", a declarat într-o emisiune la Trinitas TV Onufrie Rîuleţ, preot din Tecuci.

"Mă gândeam să nu mă duc, că habar n-aveam ce-i ăla homosexual. Mare greşeală era să fac! Auzi tu, să-i lăsăm să se însoare, cât tupeu pe nenorociţii de unguri", a declarat Alionte Cornescu, sătean din localitatea Sfârcu, Ialomiţa.

În urma campaniei, cele mai noi prognoze estimează un grad de prezenţă de 92%, anunţă agenţia de sondare a opiniei publice IRSPLM. Pentru eficienţă, legislativul ia în calcul organizarea referendumului într-un interval de trei ore.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 20.09.2018 17:07 Monden

National Cinematografic