Ca să evite alte dosare penale, Lia Bugnar și-a pus roți ajutătoare la bicicletă

Suflă și-n iaurt! Celebra actriță și scenaristă Lia Bugnar, care are dosar penal pentru că a căzut singură cu bicicleta proprie pe o stradă pustie, și-a dat seama că trebuie să evite astfel de probleme pe viitor, așa că și-a pus roți ajutătoare la bicicletă.

Până îi vine decizia din dosarul penal deschis de polițiștii de la rutieră, extrem de operativi în cazul său, dar impotenți în fața șmecherilor cu mașini de lux, Lia Bugnar nu mai iese fără roțile ajutătoare, ca să nu comită altă infracțiune.

”Vă dați seama, în situația mea aș fi o recidivistă periculoasă și cu siguranță aș lua câțiva ani cu executare”, se plânge Lia Bugnar. Ea și-a pus și cauciucuri de iarnă pe bicicletă, pentru ca Poliția să nu aibă alt pretext ca s-o oprească, și circulă cu un rucsac în care are extinctor, trusă medicală și roată de rezervă.

Avocații Liei Bugnar spun că actrița a comis o eroare fatală în timpul discuțiilor cu polițiștii: ”Trebuia să spună că a bătut-o soțul și se termina orice anchetă. Sau să spună că venea de la furat, un alt motiv clasic pentru ca polițiștii să închidă cazul”, spune avocatul Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 noiembrie 2022 22:19
Citește mai mult despre: bicicletă Lia Bugnar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult