Ca să evite canicula, hipsterii se deplasează prin canale și nu mai pot fi deosebiți de boschetari

Pentru că nu mai suportă căldura de afară, hipsterii se deplasează acum numai prin rețeaua de canalizare a Bucureștiului. Tranziția a fost una extrem de ușoară, mirosul specific de canal surprinzându-i plăcut pe hipsteri, în mare parte pentru că le aduce aminte de mirosul de pe una din terasele lor preferate, Grădina Eden de pe Calea Victoriei.

”Până când va apărea bicicleta cu aer condiționat, deplasarea prin canale este singura soluție decentă împotriva caniculei”, spune hipsterul Jon Ivașcu. ”Spre deosebire de mersul cu mașina sau cu autobuzul dotat cu aer condiționat, mersul prin canale nu e mainstream. Am dovedit încă o dată că noi, hipsterii, găsim întodeauna cele mai bune metode alternative de deplasare.”

Migrația hipsterilor spre subteran a bulversat însă total viața în canal, pentru că, din cauza modului în care sunt îmbrăcați, e practic imposibil să deosebești un hipster de un boschetar. ”Acum, când cer niște aurolac, mă trezesc că am de fapt în față un hipster, care mă întreabă la ce terasă se servește cocktailul ăla, că ar vrea și el să-l încerce, mama lor de hipsteri!”, a răbufnit un boschetar din zona Gării de Nord.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
7 august 2015 14:11
Citește mai mult despre: boschetari canalizare canicula hipsteri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult