Ca să facă față cerererii de noi magazine, Mega Image va deschide o fabrică de magazine Mega Image

Pentru că nu reușesc să deschidă atâtea noi magazine câte și-ar dori, directorii de la Mega Image au hotărât să-și facă propria fabrică de magazine Mega Image. ”Avem săptămâni în care abia dacă deschidem 10 magazine”, spun directorii Mega Image, ”ca să nu mai spun că încă sunt orașe în țară în care nu am deschis niciunul. Nu mai putem depinde de alții, e nevoie de o fabrică care să scoată pe bandă rulantă magazine Mega Image.”

Dacă totul merge conform planurilor, nu va dura mult până ce pe poarta fabricii vor ieși magazine Mega Image complet funcționale, dotate cu rafturi pline cu produse, dar și personal uman. Se are în vedere și fabricarea unor magazine Mega Image Premium, care vor ieși pe poarta fabricii direct cu clienți înăuntru.

De asemenea, viitoarea fabrică va avea și un departament special, care va produce magazine Mega Image asamblabile, pe care orice român să le poată lua acasă într-o cutie, urmând să le asambleze după bunul plac, oriunde vrea: în cameră, pe balcon, în fața blocului sau chiar în baie, în caz că, de exemplu, rămâne fără hârtie igienică exact când are mai mare nevoie de ea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 septembrie 2013 07:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult