Ca sã fie bãgatã în seamã, Mihaela Rãdulescu a cerut poliţiei sã fie arestatã, la fel ca Hayssam

Vedeta de televiziune a intrat astãzi într-un con de umbrã, având în vedere ştirea finalului de sãptãmânã, cea cu arestarea teroristului Omar Hayssam. Deşi a pus 8 statusuri pe facebook, din care patru în poziţii sexy, mass-media româneascã a preferat sã publice, în continuare, ştiri despre Bãsescu, Ponta şi alţi oameni care au ajutat la fuga teroristului din ţară. Astfel, în disperare de cauzã, Mihaela s-a predat Poliţiei Române, susţinând că şi ea a făcut acte de terorism.

„Domnilor, e momentul sã vin în faţã şi sã recunosc. Eu am fost printre teroriştii care au tras la revoluţie şi tot eu am omorât-o pe Elodia. Hayssam e un pârât pe lângã mine”, a scris Mihaela Rãdulescu în declaraţia datã la poliţie. Vedeta de televiziune a împãrţit apoi fotografii şi exemplare din cartea sa cu autograf.

„Spre deosebire de alţi terorişti, care provin din structurile fostei securitãăi, sau sunt copii de terorişti, eu am devenit aşa prin forţe proprii. Eram o fatã simplã de la ţarã care a avut multã ambiţie şi a reuşit în viaţã, terorizând ani la rând lumea cu opiniile mele despre lucruri şi fapte”, a spus cunoscuta femeie.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 iulie 2013 22:07

Alte articole

Vezi mai mult