Ca să fie cu adevărat fierbinte, multe localuri din Centrul Vechi servesc acum bere la ceaun

Credeați că berea din Centrul Vechi nu putea deveni mai fierbinte? Ei bine, patronul unui local din cunoscutul cartier de fițe bucureștean a venit cu o inovație menită să dea peste cap toate trendurile în materie de bere caldă, și anume berea la ceaun.

“Mi-a venit ideea la un eveniment organizat de doamna Firea, unde s-a servit gulaș la ceaun. Am primit un castron, am gustat și mi-am fript groaznic limba și buzele. Acela a fost momentul în care am avut revelația care m-a făcut să-mi dau seama cum putem servi berea caldă și mai caldă decât este”, spune Geo Lemandroi, patron de birt în Centrul Vechi.

Acesta este extrem de mulțumit de feedback-ul clienților nemulțumiți. “Am ajuns la un procent de 98% de bere trimisă înapoi la bar, ceea ce ne confirmă că berea este deranjant de fierbinte, exact așa cum ne place să o servim”, spune acesta.

Localurile au însă câteva impedimente din cauza noii modalități de a încălzi berea. “Pentru că lucrăm cu foc deschis, avem nevoie de mai multe aprobări de la ISU, dar când vedem atâția clienți vizibil supărați, parcă nici nu mai contează”, a mai adăugat Geo Lemandroi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
14 iulie 2017 18:07
Citește mai mult despre: bere ceaun Centrul Vechi

Alte articole

Vezi mai mult