Ca să fie lăsat la Wimbledon, Ilie Năstase s-a dat cu cremă de ghete pe faţă şi a zis că e Serena Williams

Deşi forţele de ordine au primit chiar şi poza lui ca să nu-l lase să intre la Wimbledon, ingeniosul Ilie Năstase a găsit imediat o metodă super-rasistă de a le fenta vigilenţa! La meciul de astăzi, fostul tenismen a renunţat la costumul de Gaddafi cu care ne-a obişnuit şi a venit mânjit cu cremă de ghete pe faţă, pretinzând că e nimeni alta decât Serena Williams.

Chiar şi deghizat, Năstase a fost alungat cu şuturi în fund de unul dintre paznici. „Nu înţeleg cu ce am greşit. Am venit chiar şi cu un snop de banane. Dacă mă uit în oglindă, sunt leit Serena Williams. Sau soră-sa. Sau orice alt negrotei”, a comentat tenismenul.

Din fericire, Ilie Năstase are şi un plan B ca să-i păcălească pe gardienii de la Wimbledon: un cearşaf alb cu o glugă ţuguiată, sub care e convins că nu-l va recunoaşte nimeni.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
6 iulie 2017 16:39
Citește mai mult despre: blackface ilie nastase rasism tenis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult