Cunoscută ca "sora bogată a Dubaiului", Poiana Braşov e anul acesta o destinaţie şi mai exclusivistă! Până şi Ion Ţiriac recunoaşte că şi-a anulat rezervarea după ce şi-a dat seama că un concediu în Poiană l-ar fi dat jos de pe primul loc în Top 300.

tiriac_economy.jpg
"Cui nu-i place o vizită în Poiană? Aer curat, vin fiert, pomana porcului, cumperi un breloc de la bâlci, un magnet de frigider... Îţi cam ia ochii!", a declarat Ţiriac. "Dar pentru noi, muritorii de rând, să te şi cazezi acolo e doar un vis frumos. Asta-i viaţa!"

"Un îmbogăţit peste noapte s-ar fi aruncat la un concediu în Poiană, şi-ar fi spart toată averea ca să se simtă rege pentru o noapte, dar eu ştiu foarte bine unde mi-e locul", a adăugat magnatul. "Prefer un concediu modest, la Burj al-Arab sau într-o viluţă din Maldive, iar atunci când ajung în Poiană, nu mi-e ruşine să dorm în elicopter."

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Sunday, 24.12.2017 11:31 Monden

National Cinematografic