Luptele interne din Casa Regală sunt cu adevărat rupte din Evul Mediu! Zeci de elveţieni uimiţi au putut vedea pentru prima oară în 700 de ani un şanţ cu crocodili, instalat chiar în această dimineaţă de familia Duda în jurul reşedinţei regelui Mihai.

Cu ajutorul fălcoaselor reptile importate din delta Nilului, Casa Regală speră să-l alunge definitiv pe prinţul Nicolae, care asediază vila de mai bine de doi ani, încercând să-şi vadă bunicul mumificat.

casaregala_nicolae_crocodili.jpg
“Până nu de mult, era suficient să stăm pe metereze şi să aruncăm în el cu smoală dacă se apropia prea mult”, spune principele Radu Duda, încheindu-se la şliţul armurii după pişarea ceremonială în noul şanţ de apărare. “Ieri, însă, micul uzurpator era cât pe-aci să forţeze poarta. Probabil a primit un berbece şi o catapultă de la rivalii noştri, vecinii de peste drum.”

“Nu putem să ne mai asumăm asemenea riscuri. Pe lângă şanţul cu crocodili, vom cere statului român să ne subvenţioneze nişte archebuze şi halebarde”, a adăugat Duda.

În 2015, prinţul Nicolae a fost exclus de la linia de succesiune, rudele sale considerând că e “prea simpatic”, “aproape ne-scârbos”, “mult prea puţin securist” şi, jignirea supremă în Casa Regală a României, “frecventabil”. De atunci, tânărul încearcă să găsească o breşă în fortificaţiile vilei regale pentru a-şi lua adio de la bunicul său şi a recupera câteva perechi de pantaloni.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 09.11.2017 15:09 Monden

National Cinematografic