Ca să-l ţină afară pe prinţul Nicolae, Casa Regală a făcut şi un şanţ cu crocodili în jurul vilei din Elveţia

Luptele interne din Casa Regală sunt cu adevărat rupte din Evul Mediu! Zeci de elveţieni uimiţi au putut vedea pentru prima oară în 700 de ani un şanţ cu crocodili, instalat chiar în această dimineaţă de familia Duda în jurul reşedinţei regelui Mihai.

Cu ajutorul fălcoaselor reptile importate din delta Nilului, Casa Regală speră să-l alunge definitiv pe prinţul Nicolae, care asediază vila de mai bine de doi ani, încercând să-şi vadă bunicul mumificat.

“Până nu de mult, era suficient să stăm pe metereze şi să aruncăm în el cu smoală dacă se apropia prea mult”, spune principele Radu Duda, încheindu-se la şliţul armurii după pişarea ceremonială în noul şanţ de apărare. “Ieri, însă, micul uzurpator era cât pe-aci să forţeze poarta. Probabil a primit un berbece şi o catapultă de la rivalii noştri, vecinii de peste drum.”

“Nu putem să ne mai asumăm asemenea riscuri. Pe lângă şanţul cu crocodili, vom cere statului român să ne subvenţioneze nişte archebuze şi halebarde”, a adăugat Duda.

În 2015, prinţul Nicolae a fost exclus de la linia de succesiune, rudele sale considerând că e “prea simpatic”, “aproape ne-scârbos”, “mult prea puţin securist” şi, jignirea supremă în Casa Regală a României, “frecventabil”. De atunci, tânărul încearcă să găsească o breşă în fortificaţiile vilei regale pentru a-şi lua adio de la bunicul său şi a recupera câteva perechi de pantaloni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
9 noiembrie 2017 13:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult