Ca să mai scoată un ban, în weekend Ion Ţiriac face Uber cu un Bugatti

Ion Țiriac a decis să-și rotunjească veniturile. Pentru că avea 1.999.999.900 de euro, fostul tenismen s-a înscris la Uber, până strânge încă 100 de euro și schimbă prefixul la miliarde. Țiriac a dorit să se respecte, așa că folosește un Bugatti Chiron, care pornește de la 2,3 milioane de euro, dar și un iPad pentru aplicație.

Clienții spun că Țiriac e un șofer excelent, dar are și el metehnele lui. ”După ce am pornit m-a întrebat: vă deranjează dacă număr niște bani în timp ce conduc? Ce era să zic? N-aveam ce să comentez. Mi-a dat și mie un teanc să număr, ca să nu mă plictisesc”, spune un client.

Un alt client a fost nemulțumit că în Chiron nu prea era loc. Pe lângă asta, a trebuit să-și țină bagajul în brațe, că Țiriac i-a zis că portbagajul e plin cu bani.

”I-am dat destinație Aeroportul Otopeni. A început să mă întrebe ce avion am, dacă îl pilotez singur sau am pilotul meu, câte locuri are avionul, dacă îmi fac probleme cei de la vamă cu caviarul sau cu sturionii, în ce paradis fiscal îmi fac vacanțele și așa mai departe. Tariful mi s-a părut ok, dar aș fi preferat să pună altă muzică, mi se luase să ascult Money de Pink Floyd de 10 ori”, a spus alt client.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 martie 2019 11:38
Citește mai mult despre: bani Bugatti tiriac uber

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult