Ca să nu deranjeze pompierii, un român a chemat un Glovo cu un bax de apă

Confruntat cu un mic incendiu în apartament, un român a considerat că nu e frumos să deranjeze pompierii pentru atât de puțin, așa că a chemat un Glovo cu un bax de apă. Curierul salvator a venit în mai puțin de o oră, iar incendiul a fost stins complet înainte să se extindă.

„Mai aveam și eu acasă vreo două sticle de apă și le-am folosit ca să țin focul sub control”, a povestit românul confruntat cu incendiul. „Am aruncat peste foc și o pungă cu brocolli înghețat, nu neapărat pentru că ajută, dar ca să scap de el. Apă de la robinet mi-a fost frică să folosesc, că nu știu exact ce chimicale conține și îmi era frică să nu intensifice focul în loc să-l stingă”, a spus acesta.

Cetățeanul a adăugat că stă la etajul 7 într-un bloc în care liftul e mai mult stricat, așa că pompierilor le-ar fi fost oricum greu să ajungă cu furtunul la ușa lui. „Chiar și de îi chemam, îi chemam degeaba, așa că decât să-i încurc, am apelat la o soluție mai eficientă: un curier capabil să care pe bicicletă un bax de apă”, a spus el.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 iulie 2024 11:53
Citește mai mult despre: apa curier incendiu pompieri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult