Ca să nu-l oblige nevasta să plece iar la munte, un român şi-a îngropat maşina la loc în zăpadă

N-a mai suportat! Decât să îndure ore de chin pe drum, blocat în trafic atât la dus cât și la întors, între sute de maneliști și gherțoi, apoi prețuri imense la teleschi, sau să dea sute de lei pe camere mizerabile, unde oricum nu poți să dormi că se aude tot ce fac ceilalți din pensiune, un român a preferat să-și îngroape mașina la loc în zăpadă și să nu mai plece nicăieri în acest weekend.

Vecinii susțin că respectivul s-a trezit de la 5, a luat lopata și după 2 ore de muncă nu se mai vedea mașina. N-a fost însă singurul care se gândise la această metodă: ”A vrut să ia zăpadă de pe mașina mea, dar am ieșit la balcon și l-am înjurat: Ce faci, bă, nenorocitule, de ce-mi deszăpezești mașina? Vrei să mă facă nevasta să mă duc la munte? Marș de-acolo!”, declară un vecin care își înzăpezise mașina la loc încă de ieri, ca să nu riște o plecare de vineri.

Românul prevăzător i-a dat soției vestea că nu pot pleca nicăieri și că nu pot merge în acest weekend nici la mall și nici la supermarket. Acesta i-a spus soției că înțelege cât de supărată e și ca să poată empatiza mai bine cu ea o să-și petreacă tot weekendul într-o cârciumă din oraș, cu niște prieteni.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
28 ianuarie 2017 08:44
Citește mai mult despre: masina munte weekend zapada

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult