Ca să nu le mai confundăm, Poliţia şi Poliţia Locală vor sta la cozi diferite la şaorma

Poliţiştii adevăraţi s-au săturat să fie confundaţi cu impostorii angajaţi de primării la Poliţia Locală! În urma unei solicitări venite din partea mai multor lideri sindicali din Poliţia Română, şaormăriile din marile oraşe au acceptat să organizeze două cozi separate, pentru ca membrii celor două instituţii să nu se mai amestece.

„M-am săturat să fiu pus pe aceeaşi treaptă cu gherţoii ăia incompetenţi de la Locală, care plescăie, se mozolesc cu maioneză şi le pică varza din lipie la fiecare pas”, spune Marian F., agent de poliţie.

„Noi facem ani de şcoală ca să învăţăm să mâncăm şaorma în cele mai grele condiţii, uneori chiar în timp ce alergăm infractori periculoşi, nu să stăm toată ziua la căldurică să molfăim şaorma în Dusterul de la primărie”, adaugă poliţistul.

Reprezentanţii Poliţiei Locale nu au putut fi contactaţi pentru o replică, având gura plină.

Începând de mâine, la principalele puncte de distribuţie a şaormei, ghişeul din stânga va fi rezervat cadrelor M.A.I., în timp ce la ghişeul din dreapta se vor încolona poliţiştii locali. În zilele pare, Poliţia Română va consuma şaorma de pui şi Poliţia Locală şaorma de vită, iar în zilele cu număr impar, invers, adaugă surse din Dristor Kebab.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
21 noiembrie 2019 17:11
Citește mai mult despre: politisti

Alte articole

Vezi mai mult