Cea mai economică soluţie împotriva frigului era chiar sub nasul nostru! A dovedit-o tânărul Robert Acrişor din Găeşti, care a hotărât să nu-şi mai cumpere haine groase, alegând să se termoizoleze cu polistiren expandat.

om_s-a_izolat.jpg
Deşi se deplasează mult mai greu acum, găeşteanul speră să economisească trei sferturi din bugetul pentru îmbrăcăminte. "Nu-mi mai cumpăr decât chiloţi. Ştiţi, pe la îmbinări mai intră aerul rece...", recunoaşte acesta, adăugând că nu a cheltuit nici măcar un leu pentru întreaga operaţiune. "M-am termoizolat prin fonduri europene, cu ajutorul Primăriei."

"Bineînţeles, a trebuit să mă înscriu pe o listă de aşteptare", adaugă tânărul izolat termic. "Dar n-a fost o listă foarte lungă pentru că aşteptam doar eu. În nici două săptămâni eram înconjurat de schele, iar lucrările au durat doar câteva zile. Acum conserv cu până la 60% mai multă căldură!"

"Abia aştept să vină iarna", a încheiat Robert, străduindu-se să urce scările cu picioarele încastrate în polistiren.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 14.10.2014 04:16 Monden

National Cinematografic