Ca să nu mai facem glume proaste cu numele brandului, Puma își schimbă numele în Pemis

Celebrul brand de articole sportive Puma a luat o decizie radicală în privința produselor pe care le comercializează în România. Astfel, toate aceste articole sportive vor purta brandul Pemis, pentru a-i opri pe români din glume infantile.

„Nu e prima oară când se întâmplă așa ceva, orice firmă serioasă își adaptează brandul pentru piața pe care vinde. Renault Koleus nu se vinde sub numele ăsta în țările vorbitoare de greacă pentru că Koleus seamănă cu expresia grecească pentru fofoloancă”, a declarat lingvistul Dan Alexe, într-o intervenție pe Facebook.

Totodată, întrucât nu s-a găsit o soluție de compromis, toate standurile din magazine unde se vindeau „pantofi sport pentru cei cu laba mare” ca să se evite orice glumă pe acest subiect. Rebrandigul firmei Puma în Pemis în România va costa compania americană aproape 200 de dolari, echivalentul în bani a tuturor produselor originale Puma care se găsesc pe teritoriul țării în momentul de față.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
21 mai 2018 14:05

Alte articole

Vezi mai mult