Fostul miliardar Ion Țiriac nu ar fi ajuns la averea sa imensă dacă nu ar fi avut grijă de imaginea proprie. De aceea, în urma unei analize făcute de o importantă firmă de branding, miliardarul român a decis să-și schimbe numele în Ion Țiriardar.

Ion-Tiriac-Tiriardar.jpg

„S-a constatat că numele său rimează în limba țării din care provine cu cuvântul „sărac” care are conotații negative în mediul bogaților lumiii. Pentru a evita eventualele glume pe la vânătoare sau la vreo partidă de golf, și să nu ne trezim că moare împușcat din greșeală vreun vicepreședinte de la Porche, am decis să-l redenumim pe dl. Țiriac în Țiriardar, care rimează cu ceva mult mai apreciat în mai multe limbi ale lumii”, spun specialiștii firmei de branding.

Schimbarea numelui de familie nu-l va afecta însă pe fiul acestuia, Ion Ion, întrucât acesta încă mai trăiește la Paris din banii babacului și nu a făcut nimic notabil. „Îl păstrez la el să-mi aduc aminte ce aș putea ajunge dacă mă comport ca un lache pansat”, a declarat Ion Țiriardar, al cărui tată a avut, inițial, numele de Ion Țiliarbag.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Eftimie | Saturday, 24.11.2018 12:41 Monden

National Cinematografic