Ca să nu mai rimeze cu „sărac”, Ion Ţiriac îşi schimbă numele în Ţiriardar

Fostul miliardar Ion Țiriac nu ar fi ajuns la averea sa imensă dacă nu ar fi avut grijă de imaginea proprie. De aceea, în urma unei analize făcute de o importantă firmă de branding, miliardarul român a decis să-și schimbe numele în Ion Țiriardar.

„S-a constatat că numele său rimează în limba țării din care provine cu cuvântul „sărac” care are conotații negative în mediul bogaților lumiii. Pentru a evita eventualele glume pe la vânătoare sau la vreo partidă de golf, și să nu ne trezim că moare împușcat din greșeală vreun vicepreședinte de la Porche, am decis să-l redenumim pe dl. Țiriac în Țiriardar, care rimează cu ceva mult mai apreciat în mai multe limbi ale lumii”, spun specialiștii firmei de branding.

Schimbarea numelui de familie nu-l va afecta însă pe fiul acestuia, Ion Ion, întrucât acesta încă mai trăiește la Paris din banii babacului și nu a făcut nimic notabil. „Îl păstrez la el să-mi aduc aminte ce aș putea ajunge dacă mă comport ca un lache pansat”, a declarat Ion Țiriardar, al cărui tată a avut, inițial, numele de Ion Țiliarbag.

Scris de Ef
24 noiembrie 2018 12:11
Citește mai mult despre: sarac tiriac

Alte articole

Vezi mai mult