Ca să nu se mai laude aiurea, noile buletine ale românilor vor conţine şi dimensiunea penisului

Lovitură de graţie dată de Ministerul de Interne tuturor românilor care poartă penis. Conform unui proiect de lege, dimensiunea acestuia, exprimată în centimetri, va fi pusă pe fiecare buletin de identitate.

“Deja s-a săturat cam toată lumea de românii care se laudă peste tot cu cât de mare au p…la şi cât de groasă e. Sute de mii de românce au făcut sex degeaba după ce partenerul s-a dovedit a fi mult mai modest dotat faţă de ce spunea când ieşise în oraş. Acum vom şti exact cine înfige steagul în munte şi cât de mare e catargul”, a explicat un înalt oficial MAI.

Româncele au primit cu mare bucurie această veste. “Gata cu vrăjeala, acum e momentul să vedem şi noi de ce câştigăm războaiele doar cu ajutorul ruşilor, nemţilor, francezilor sau americanilor. Să pună baioneta pe masă, măcar ştiu să nu mai râd degeaba la glumele lui de doi lei sperând că are în pantaloni ceva mai mare decât creierul”, a exclamat, mulţumită, o româncă ce se pregătea să iasă la agăţat. Conform estimărilor, doar ungurii au penisurile mai mici ca ale noastre. “Asta era destul de vizibil, e suficient să-i asculţi când vorbesc de Ungaria Mare, autonomie, tratatul de la Trianon şi alte trăznăi. Oamenii ăia o au hazlie rău”, a declarat reputatul sociolog Decebal Popescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

17 iunie 2013 08:29
Citește mai mult despre: buletin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult