Ca să rămână la Casa Albă, Trump a divorțat de Melania și l-a cerut pe Biden de soț

E disperat! Singura variantă plauzibilă care i-a rămas lui Trump de a nu pleca de la Casa Albă este să devină el însuși prima doamnă a Americii. În urmă cu câteva minute, Donald Trump l-a cerut în căsătorie, în gneunchi, pe Joe Biden, care fiind senil, a acceptat.

Donald Trump spune că i-a fost ușor să scape de Melania: ”Oricum e doar o păpușă gonflabilă pe care am comandat-o prin poștă din Slovezia, sau Slovania, nu mai rețin, o țară înapoiată de undeva din Asia. Contractul matrimonial spune că dacă o apuc de 3 ori consecutiv de p**dă, se pune automat ca divorț”, explică Donald Trump

Nu e nicio rușine să fie soțul lui Biden, care oricum habar n-are pe ce lume trăiește, aș putea să continuă să am influență ca și până acum. Pe lângă asta, omul e alb, e rasist, e cu corporațiile, probabil nu suportă nici el toți transexualii ăștia și criptocomuniștii de la ANTIFA, e de-al meu, ce să mai. Un tip extraordinar. De fapt, cred că m-aș fin însurat oricum cu el”, spune Trump.

În ce privește micuța problemă pe care o reprezintă faptul că Joe Biden e și el însurat, Trump e decisiv: ”Dacă nu vrea soția lui să divorțeze, o să pun CIA-ul s-o asasineze, că până una alta tot eu sunt președinte. Doar n-o să fiu bigam, ca mormonii”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 noiembrie 2020 18:30
Citește mai mult despre: biden SUA trump

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult