Probabil cea mai veche dilemă din istoria omenirii este dilema bărbaților legată de partea pe care să și-o țină. Nimeni nu a putut da o soluție satisfăcătoare acestei probleme, așa că și-n ziua de azi bărbații se lovesc de această dilemă de câteva ori pe zi.

selfiedubluinlift.jpg

Un bărbat se laudă, însă, că tocmai a găsit o soluție excelentă pentru această nemuritoare dilemă. ”Mi-am mai pus o p*lă și acum țin câte una pe fiecare parte. Gata, problemă rezolvată!”, spune acesta. ”Desigur, încă nu e totul perfect, că uneori se înghesuie amândouă ba pe-o parte, ba pe cealaltă, dar cu timpul devin tot mai bun să le țin pe fiecare unde le e locul.”

Desigur, sunt și cârcotași care spun că soluția bărbatului este deficitară. ”A scăpat de o problemă, dar a dat de alta”, crede un alt bărbat. ”În curând se va întreba dacă nu cumva trebuie să țina una și pe mijloc. Iar dacă una e pe mijloc, pe care parte o țin pe cealaltă? După care, altă dilemă: de ce nu amândouă pe mijloc? ȘI tot așa. Nu există rezolvare la problema asta, dacă n-au rezolvat-o nici măcar Einstein sau Aristotel, doar n-o s-o facă un oarecare.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Wednesday, 29.01.2020 09:40 Monden

National Cinematografic