Ca să scape de dilema “pe ce parte o ţin?”, un bărbat şi-a implantat încă un penis

Probabil cea mai veche dilemă din istoria omenirii este dilema bărbaților legată de partea pe care să și-o țină. Nimeni nu a putut da o soluție satisfăcătoare acestei probleme, așa că și-n ziua de azi bărbații se lovesc de această dilemă de câteva ori pe zi.

Un bărbat se laudă, însă, că tocmai a găsit o soluție excelentă pentru această nemuritoare dilemă. ”Mi-am mai pus o p*lă și acum țin câte una pe fiecare parte. Gata, problemă rezolvată!”, spune acesta. ”Desigur, încă nu e totul perfect, că uneori se înghesuie amândouă ba pe-o parte, ba pe cealaltă, dar cu timpul devin tot mai bun să le țin pe fiecare unde le e locul.”

Desigur, sunt și cârcotași care spun că soluția bărbatului este deficitară. ”A scăpat de o problemă, dar a dat de alta”, crede un alt bărbat. ”În curând se va întreba dacă nu cumva trebuie să țina una și pe mijloc. Iar dacă una e pe mijloc, pe care parte o țin pe cealaltă? După care, altă dilemă: de ce nu amândouă pe mijloc? ȘI tot așa. Nu există rezolvare la problema asta, dacă n-au rezolvat-o nici măcar Einstein sau Aristotel, doar n-o s-o facă un oarecare.”

Scris de Calin
29 ianuarie 2020 10:01
Citește mai mult despre: implant

Alte articole

Vezi mai mult