Nu doar şoferii încearcă să facă tot felul de manevre pentru a scăpa de un dosar penal! În urmă cu câteva zile, un sătean din Cuculeşti, Ialomiţa a recurs la o metodă disperată după ce a provocat un accident în timp ce circula beat cu căruţa.

"Tipic! Înainte să vină Poliţia, bărbatul, vizibil alcoolizat, a încercat să se eschiveze făcând schimb de locuri cu calul, care nu era vizibil alcoolizat. Acum susţine că el doar trăgea vehiculul, iar conducătorul căruţei era calul. Să nu-l credeţi", spune un martor ocular, vizibil alcoolizat.

schimbat_locul_cu_calul.jpg
"Din păcate pentru căruţaş, calul a cedat presiunii şi a recunoscut că nu el ţinea frâiele. Era cuvântul omului împotriva cuvântului calului. Bărbatului i s-a întocmit deja dosarul, iar calul va primi o amendă pentru tentativa de inducere în eroare a organului", declară Marcel, poliţist rural.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 17.04.2019 19:13 Monden

National Cinematografic