Nu doar şoferii încearcă să facă tot felul de manevre pentru a scăpa de un dosar penal! În urmă cu câteva zile, un sătean din Cuculeşti, Ialomiţa a recurs la o metodă disperată după ce a provocat un accident în timp ce circula beat cu căruţa.

"Tipic! Înainte să vină Poliţia, bărbatul, vizibil alcoolizat, a încercat să se eschiveze făcând schimb de locuri cu calul, care nu era vizibil alcoolizat. Acum susţine că el doar trăgea vehiculul, iar conducătorul căruţei era calul. Să nu-l credeţi", spune un martor ocular, vizibil alcoolizat.

schimbat_locul_cu_calul.jpg
"Din păcate pentru căruţaş, calul a cedat presiunii şi a recunoscut că nu el ţinea frâiele. Era cuvântul omului împotriva cuvântului calului. Bărbatului i s-a întocmit deja dosarul, iar calul va primi o amendă pentru tentativa de inducere în eroare a organului", declară Marcel, poliţist rural.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 17.04.2019 19:13 Monden

National Cinematografic