Ca să se simtă din nou bărbaţi după sclifoselile de 1 Martie, românii se pişă în chiuvetă

Bravo, băieți! Milioane de bărbați români s-au trezit din coșmarul numit Mărțișor, și pentru a restabili ordinea firească lucrurilor, s-au pișat în chiuvetă. Instinctul bărbaților i-a îndemnat să facă asta pentru că organismul lor nu suportă dozele uriașe de sclifoseală de 1 Martie și ei simt că trebuie să facă ceva foarte masculin, să se echilibreze.

Cei mai agresivi s-au pișat chiar în chiuveta de la bucătărie. E vorba de bărbații care de 1 Martie au luat nu doar mărțișoare, ci și flori, sau și-au scos partenerele în oraș la cine romantice. În orice caz, gestul lor a fost o mare, mare nesimțire, pentru că nu e bine să înveți femeile cu cine romantice de Mărțișor.

Unii bărbați au fost prinși de partenere în timp ce se pișau în chiuvete, și au fost nevoiți să se prefacă că se masturbează, chestie care pe femei nu le surprinde și nici nu le deranjează.

Cei care nu fac nimic special azi sunt burlacii, care se pişau oricum în chiuvetă și pentru care 1 Martie a fost doar o zi obișnuită, în care se s-au bucurat de liniște și și-au băut banii, cum e normal, în loc să-i arunce pe tinichele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
2 martie 2016 07:03
Citește mai mult despre: 1 martie chiuvetă pișat

Alte articole

Vezi mai mult