Ca să-și refacă imaginea de dur, Mircea Badea vrea să bată o femeie: pe Mihai Trăistariu

Umilit de motocicliști, Mircea Badea e disperat să-și refacă imaginea de dur. Motiv pentru care a decis să provoace la bătaie o femeie, pe Mihai Trăistariu. Evident, Mircea Badea a lansat provocarea abia după ce i-a cerut voie mamei sale, cu promisiunea fermă că nu va fugi când se va trezi față în față cu Trăistariu.

Mihai Trăistariu ezită însă să accepte provocarea lui Mircea Badea. ”Evident, nu pentru că mi-ar fi frică de el”, spune îndrăgita artistă. ”Mă deranjează că Mircea se bate ca o femeie, deci probabil va încerca să mă tragă de păr. Iar pentru mine fiecare fir de păr este extrem de important, mai important chiar și decât demnitatea mea.”

Cât despre motociclistul care l-a provocat la bătaie, Mircea Badea spune că a făcut o nouă reevaluare a situației și a decis nu doar că nu se va bate cu el, ci și că îl va pupa în cur pe motociclist ori de câte ori i se va cere. Și nu doar el, ci împreună cu bunii lui prieteni Mihai Gâdea și Felix Rache, care la rândul lor abia așteaptă să pupe pe cineva, oricine, în cur.

Scris de Calin
30 august 2014 02:08
Citește mai mult despre: Mircea Badea traistariu

Alte articole

Vezi mai mult