Ca să-și scoată banii de taxă, Netflix va băga reclame în timpul filmelor

Camera Deputaților a votat azi introducerea așa-zisei taxe Netflix, iar intrarea ei în vigoare este doar o formalitate. La o așa veste Netflix nu avea cum să nu reacționeze. Gigantul media a anunțat că nu va crește prețul abonamentelor în România, dar va introduce reclame în timpul filmelor.

„Trebuie să ne recuperăm cumva banii pe care îi vom da statului român“, spun reprezentanții Netflix. „Dar cum nu vrem să creștem prețul abonamentelor, alegem abordarea mai elegantă a introducerii de reclame. Mai ales că românii sunt obișnuiți cu reclamele, de multe ori ei se uită doar pentru ele la TV. Probabil românii ne vor mulțumi pentru introducerea reclamelor.“

Reclamele nu vor rula însă la fel pe toate tipurile de abonament. „Cei cu abonament Basic vor avea reclame în flux continuu, exact ca la ProTV, cei cu abonament Standard vor putea da skip la reclame după cinci secunde, ca la YouTube, în timp ce românii care au abonamentul Premium vor putea alege ce reclame și în ce intervale să ruleze“, au anunțat cei de la Netflix.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 decembrie 2021 18:39
Citește mai mult despre: Netflix reclame

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult