Ca să simtă și ei că e minivacanță de 1 Mai, veganii își pun muștar în smoothie

Deși răutăcioșii spun despre ei că sunt adepții unei existențe anoste, veganii țin să ne demonstreze că nu e deloc așa. De exemplu, și ei trăiesc la intensitate maximă perioada minivacanței de 1 Mai, când meniul lor nu este cu mult diferit față de el al omnivorului – sau cel puțin așa susțin veganii.

„Și la noi muștarul este esențial în această perioadă, atât doar că nu-l punem pe mici, ci în smoothie“, explică un vegan bucureștean. „Doar că, să fim serioși, ingredientul de bază pentru 1 Mai nu este micul, ci muștarul. Micii fără muștar sunt o anomalie, deci e clar că muștarul e vedeta. Și cât timp îl punem în smoothie nu e nicio diferență între noi și amatorii de carne.“

Mia mult, veganii spun că bananele sau castraveții din smoothie țin foarte bine locul micilor în gustarea lor de 1 Mai. „În plus, și nou ne place ca de 1 Mai să mergem la iarbă verde, atâta doar că noi nu facem grătar, ci mergem ca să paștem. E mai plăcut să paști, că nici nu te umpli de fum, miroși frumos după“, spun adepții veganismului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
30 aprilie 2023 09:55
Citește mai mult despre: 1 mai mici mustar vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult