Ca să ştie tot blocul că şi-a luat miel, un român l-a tranşat cu bormaşina

În pragul sărbătorilor pascale, să găseşti un miel gras şi frumos e motiv de mândrie! Ca să ştie toţi vecinii că şi-a luat carne pentru masa de Paşti, un bărbat din sectorul 3 al Capitalei a decis să tranşeze mielul nu oricum, ci cu bormaşina, găurindu-l puţin câte puţin, până trezeşte pe toată lumea.

“Ar fi complicat să merg din uşă în uşă ca să mă laud cu mielul. Aş fi pus o manea la maxim, dar n-am găsit nici una despre cum mi-am luat eu miel de Paşti. Ce bine că am bormaşină!”, spune Decebal Popescu, înfigând cu precizie chirurgicală burghiul aparatului într-un ciolan mai încăpăţânat. “După bătăile din ţeavă, aş zice că patru etaje au aflat până acum că mi-am luat miel. Hei, vecine, mi-am luat mieeel!”

Tranşarea mielului cu bormaşina e un proces anevoios, care ar putea dura şi trei zile, însă Decebal nu are de gând să se dea bătut prea curând. “Organele pentru drob le mărunţesc cu ciocanul pneumatic!”, a zâmbit gospodarul, cu o sclipire de sadism în ochi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
13 aprilie 2017 13:07
Citește mai mult despre: bormasina miel pasti vecini

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult