patriarhul-daniel-pe-plaja.jpg Iritare maximă printre turiștii aflați în Mamaia. Patriarhul Daniel a decis să construiască din nisip o replică în mărime naturală a Catedralei Mântuirii Neamului, pentru care are nevoie de întreaga plajă din Mamaia. Astfel, accesul turiștilor pe plajă este interzis, pentru ca nu cumva să-l încurce pe Patriarh în demersul său.
 
”Nu e vina mea că plaja din Mamaia e atât de mică”, s-a scuzat Preafericitul. ”Plus că turiștii aflați azi aici merită pedepsiți pentru că, în loc să fie la biserică, unde avem extrem de multe programe atractive de donații, au ales să vină într-o stațiune, să se relaxeze. Banii de concediu trebuiau alocați pentru construirea Catedralei din București, nu pentru relaxare.”
 
Totuși, Patriarhul e mărinimos. Ca să se revanșeze în fața turiștilor, el a promis că, după ce va termina Catedrala de nisip, le va permite tuturor accesul în catedrală. ”Și nu le voi cere decât o taxă de intrare fabuloasă, în rest nu o să fie absolut nici o restricție de acces”, a promis Preafericitul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 06.07.2014 11:12 Monden

National Cinematografic