Cabral, singurul bărbat care nu face pipi în duş: “Păi de acolo ajung lejer la toaletă”

Deși se spune că există doar două categorii de bărbați, cei care fac pipi în duș și cei care nu recunosc c-o fac, există o excepție: simpatica vedetă de televiziune Cabral. Acesta nu doar că nu face niciodată pipi în duș, dar se arată de-a dreptul șocat de posibilitatea ca unii bărbați să-și dea drumul în timp ce se află sub duș.

”Cum adică să fac pipi în duș?”, s-a arătat contrariat Cabral când a fost întrebat. ”Păi când toaleta e chiar acolo, la maxim 2 metri de duș, hai 3, de ce n-aș îndrepta-o spre toaletă, ci spre scurgerea de la duș? Chiar nu înțeleg întrebarea. Ce, vreți să spuneți că sunt bărbați care stau în duș și, în loc să și-o întindă până la toaletă, aleg să facă pipi în duș? Mi-e greu să cred așa ceva!”

Din punctul de vedere al lui Cabral, doar femeile ar putea avea o scuză pentru a face pipi în duș. ”Ok, pe ele le-aș înțelege, că n-au, ca noi bărbații, o dotare care să bată la 2-3 metri, cât e de la duș până la toaletă. Însă, ca bărbat, repet, n-ai nici o scuză să alegi dușul în detrimentul toaletei”, insistă vedeta TV.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
25 septembrie 2016 11:02
Citește mai mult despre: cabral

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult